У Кропивницькому випускнику гімназії призначено стипендію Президента України

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 688 | Коментарі: 0

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №1209 «Про призначення стипендії Президента України переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук України 2017/2018» були визначені стипендіати.

Одним із них став Галась Богдан Максимович, випускник Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв), двічі переможець Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук у секції «Етнологія», який показав найкращий результат, презентуючи актуальну тему сьогодення «Історико-етнологічний аналіз конфлікту на Сході України».

Це дало можливість вступити йому до Київського національного університету імені Тараса Шевченка і навчатися на державній формі навчання (історичний факультет). Богдан отримуватиме стипендію Президента у розмірі 2600 грн. до вересня 2019 року.

Управління освіти, науки молоді та спорту ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool