У Кропивницькому виготовляли психотропи (ФОТО)

Березень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Співробітниками Кіровоградського Управління СБ України спільно з поліцією викрито групу осіб, яка створила нарколабораторію з виробництва наркотичних засобів та психотропних речовин у Кропивницькому.

Двоє мешканців обласного центру організували у квартирі, яку тимчасово орендували, виготовлення метамфетаміну, а також фасування наркотичного засобу канабісу.

Під час затримання зловмисників у власній лабораторії, правоохоронцями було вилучено речовини та обладнання для виробництва наркотиків та 10 пакетів готового продукту, який направлено на експертизу.
Як з’ясувалося, організатором наркобізнесу виявився 32-річний раніше судимий мешканець Кропивницького, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за наркозлочини.

За фактом викриття нарколабораторії розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України («незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або аналогів без мети збуту»). Також, поліцією на даний час вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за рядом статей ККУ, пов’язаних із вказаною злочинною діяльністю.

За ці дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Триває слідство.

Прес-служба УСБУ в Кіровоградській області

Співробітниками Кіровоградського Управління СБ України спільно з поліцією викрито групу осіб, яка створила нарколабораторію з виробництва наркотичних засобів та психотропних речовин у Кропивницькому.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool