У Кропивницькому відзначили річницю визволення міста від нацистських окупантів

Січень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

 8 січня у м. Кропивницький на меморіальному комплексі «Фортечні вали» відбулося покладання квітів з нагоди 78-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників.

У заході взяли участь керівництво області й міста, представники ветеранської організації, представники силових структур області та громадяни із активною суспільною позицією.

Долучився до заходу і особовий склад Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області. Присутні схилили голови у хвилині мовчання перед тими, хто боронив наше місто від ворога у роки Другої світової війни та вшанували світлу пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна. Наприкінці заходу відбулась церемонія покладання квітів до Вічного вогню, що символізує пам’ять про загиблих захисників Другої cвітової війни, та Меморіалу полеглим співвітчизникам, які захищали Схід України у наші дні.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool