У Кропивницькому відзначили переможців конкурсу серед органів учнівського самоврядування

Грудень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

Переможців конкурсу облради «Активна генерація»-2021 серед органів учнівського самоврядування відзначив голова обласної ради Сергій Шульга на початку восьмої сесії сьогодні, 23 грудня.

Сертифікат на 6500 гривень отримав Петрівський парламент дітей за реалізацію проєкту «Територія творчості на Каштановій». Учні створили креативне подвір'я Петрівського центру дитячої та юнацької творчості.

Премію в 13000 гривень здобув Олександрійський парламент дітей та молоді за проєкт «Пряник, як смачний бренд міста». Діти відродили виробництво олександрійського смаколика, який випускався у 70-80-х роках двадцятого століття, - пряника округлої форми з зображенням пожежної вежі і напису «Олександрія».

Переможцем конкурсу став Вільшанський парламент дітей за проєкт «Обрії майбутнього. Вільшанка». За реалізацію ідеї автори отримали 19500 гривень.

Діти провели триденний семінар, під час якого обговорювали цікаві філософські тексти, навчалися мистецтву діалогу, виконували завдання з розвитку критичного мислення, шукали освітні траєкторії, обговорювали закони та норми суспільства, а також знайомилися один із одним.

Нагадаємо, Центральноукраїнська обласна Молодіжна рада запрацює при облраді. З такою пропозицією до Сергія Шульги звернулася Тимчасова молодіжна колегія області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool