У Кропивницькому відзначили Міжнародний день людей з інвалідністю (ФОТО)

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському академічному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбулися урочисті заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Звертаючись до присутніх, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова відзначила, що у цивілізованому суспільстві люди з інвалідністю є повноправними членами громади, беруть активну участь у суспільному житті, стають гарними фахівцями, будучи прикладом для інших.Світлана Лобанова також подякувала працівникам соціальної сфери, волонтерам, усім жителям Кіровоградщини, які за покликом серця щодня опікуються та допомагають людям з інвалідністю.

Вона відзначила, що обласна влада робитиме все, щоб люди цієї категорії почувалися повноцінними громадянами. В області й надалі проводитиметься робота для забезпечення безперешкодного доступу людей з інвалідністю до будівель, щоб у них була можливість працювати, відпочивати, займатися спортом, брати активну участь у громадському житті.

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю Світлана Лобанова вручила кращим працівникам соціальної сфери і волонтерам відзнаки обласної державної адміністрації та обласної ради, а керівникам громадських організацій інвалідів області – сертифікати на спеціалізовану та побутову техніку.

Звертаючись до присутніх, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова відзначила, що у цивілізованому суспільстві люди з інвалідністю є повноправними членами громади, беруть активну участь у суспільному житті, стають гарними фахівцями, будучи прикладом для інших.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool