У Кропивницькому відновлено рух 9-го тролейбусного маршруту

Січень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1452 | Коментарі: 0

Сьогодні, 25 січня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов провели робочу зустріч з головами квартальних комітетів міста.

На початку зустрічі міський голова прозвітував перед квартальними про зроблене у 2016 році. Найперше очільник міста повідомив - відсьогодні в місті відновив роботу тролейбусний маршрут №9, що курсує із Жадова через Ковалівку на Залізничний вокзал.

Також у Кропивницькому планують запровадити електронний квиток. Ця система допоможе контролювати графік руху маршруток та підрахувати пільговиків, впорядкувати їх перевезення. Цей механізм має зменшити «тіньові доходи», переконаний Андрій Райкович. Електронним квитком можна буде розраховуватись у всіх видах транспорту, а транспортних засобів на міських маршрутах побільшає.

- Ми обов’яково наведемо порядок в питаннях пасажироперевезення, - запевнив міський голова. - Організуємо роботу муніципального транспорту так, щоби виконати усі зобов’язання: в поточному році, наприклад, ми плануємо придбати пару звичайних тролейбусів і тролейбуси з автономним ходом - це надважлива програма.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool