У Кропивницькому відбувся турнір присвячений пам’яті Ольги Янчук

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

23 жовтня в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка під патронатом Національного олімпійського комітету України та за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради проведено VIІI традиційний турнір з класичного волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті старшого тренера -викладача кафедри фізичного виховання Ольги Янчук. У змаганнях брали участь 7 команд із Кропивницького, Кременчука, Кривого Рогу.

Під час урочистого відкриття заходу учасників та гостей спортивного свята привітали: президент обласної федерації волейболу Дмитро Янчук, відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, завідувач кафедри фізичного виховання КДПУ ім. В.Винниченка Сергій Собко.

У напруженій боротьбі перемогу в турнірі завоювала жіноча збірна міста Кременчука, за яку поруч із юними волейболістками виступають також досвідчені спортсменки, вихованки Ольги Янчук. Срібні нагороди виборола команда «Буревісник» факультету фізичного виховання КДПУ ім. В.Винниченка. Третє місце посіли спортсменки волейбольного клубу «Кіровоград».

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями та кубками від Національного олімпійського комітету України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool