У Кропивницькому відбувся інтелектуальний квік-тайм

Жовтень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

14 жовтня – День захисника України. Це свято є всенародним тому, що захисниками своєї Батьківщини, протягом багатьох століть, були учасники національно-визвольних рухів, добровольці та військові, діти і дорослі, волонтери – всі ті, хто в різний час боролися за її свободу та незалежність.

Любов до свого народу, до своєї землі починається із знання народних традицій, обрядів, звичаїв, зі знання багатющої історії українського народу. В героїчній історії найбільше виявляється національний характер народу, його душевна краса, талант. У минулому українського народу було таке неповторне й легендарне явище як Запорізька Січ.

Колектив бібліотеки-філії №8 підготував та провів інтелектуальний квік-тайм «Талант служити Україні» для учнів сьомих класів загальноосвітнього навчального закладу №16 з метою - виховувати повагу до українських захисників землі, до історичного минулого своєї держави, формувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.

Учасники розділилися на дві команди – «Козаки» та «Гетьмани» та вибрали капітанів. Діти продемонстрували свої гарні знання з історії , побуту та звичаїв козаків, взявши участь у історично-патріотичній вікторині «Козацькому роду – нема переводу» та відео-вікторині «Згадаймо праведних Гетьманів».

Кмітливість та ерудицію можна було проявити активно змагаючись у конкурсах «Військова авіація», «Шифроване повідомлення», «Продовж речення».

Час змагань промайнув непомітно, збагативши учасників новими знаннями та навичками.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool