У Кропивницькому відбулось засідання клубу «Ліра» (ФОТО)

Січень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Перше засідання клубу «Ліра» в новому році відкрилося зустріччю членів клубу та учнів Кіровоградського облкомплексу з молодою та талановитою поетесою і дослідницею Надією Частаковою.

Надія народилася та виросла у місті Світловодськ Кіровоградської області, закінчила Малу академію наук та Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Свої поезії друкувала у газетах «Світловодськ вечірній», «Світ-Перспектива», «Кіровоградська правда», «Літературна Україна», альманасі «Зорі над морем-2005». У 2005 році стала учасником Всеукраїнської наради молодих літераторів.

Автор збірок: «Готика» (2006), «Приручення лиса» (2008) та співавторка збірки «Тройзілля» (2009). У 2012 році вступила до Національної спілки письменників України. Того ж року захистила кандидатську дисертацію.
Нині Надія працює на посаді доцента кафедри видавничої справи, документознавства та інформаційної діяльності Кіровоградського інституту розвитку людини, а також керує секцією літературної творчості МАН.

Спілкування з поетесою було надзвичайно цікавим та хвилюючим. Присутня молодь захоплено слухала розповідь поетеси про те, як вона почала віршувати, пошуки себе в образотворчому мистецтві і фотографії. Зачитувала поезію, яка була видана раніше та презентувала рукопис поетичної збірки "Попелище для феніксів".

Молода авторка закликала «писати вірші, листи, ходити в гості та жити в реальному житті». Побажала «виходити за межі, рамки, вірити в себе і пам’ятати, що все в наших руках. Залишати місце для сумніву, але прагнути здійснювати свої мрії та не боятися змін, незалежно від віку».
Час, відведений для зустрічі з поетесою, промайнув досить швидко. Продовженням спілкування з Надією Частаковою стане читання її віршів, які можна знайти у відділі абонементу бібліотеки.

Перше засідання клубу «Ліра» в новому році відкрилося зустріччю членів клубу та учнів Кіровоградського облкомплексу з молодою та талановитою поетесою і дослідницею Надією Частаковою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool