У Кропивницькому відбулась презентація реконструйованого спортивного залу

Грудень 19, 2021 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Вчора, 18 грудня, відкрився реконструйований спортивний зал ГУ ДСНС в області, оснащений необхідним спортивним інвентарем для тренувань особового складу.

Як президент Федерації панкратіону м. Кропивницький, Віталій Миронюк запросив на оглядини спортивного залу представників федерацій єдиноборств міста та області. Присутні титуловані спортсмени оглянули новий зал та схвалили рівень його оснащення і можливостей для удосконалення рівня фізичної підготовки рятувальників.

Зокрема, зал оснащено сучасною системою кондиціонування, іонізації та подачі свіжого повітря, встановлено професійне покриття підлоги та систему відеомоніторингу спарингів, здійснено заходи з енергозбереження та доукомплектовано зал новими тренажерами.

У Кропивницькому відбулась презентація реконструйованого спортивного залу

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool