У Кропивницькому відбулась нарада щодо безпеки закладів соціальної інфраструктури

Серпень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 670 | Коментарі: 0

10 серпня під головуванням першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулась нарада щодо забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного та оздоровчого призначення, адміністративних будівель Світловодського району, м. Світловодська та Великоандрусівської ОТГ.

Управління ДСНС України в області представив т.в.о. заступника начальника Управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов, який виступив із доповіддю щодо стану пожежної та техногенної безпеки зазначених об’єктів.

Зокрема Роман Шаповалов повідомив про результати перевірок цих закладів по кожній обстеженій будівлі, що відноситься до даної категорії, із зазначенням конкретних недоліків та вжитих заходів щодо припинення експлуатації окремих об’єктів до повного усунення виявлених недоліків.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool