У Кропивницькому відбудеться відкриття всеукраїнської виставки

Березень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

В п'ятницю, 3 березня, о 16.15 запрошуємо вас на відкриття всеукраїнської виставки "Море акварелі".
На відвідувачів чекають прекрасні роботи, відібрані компетентним журі, від акварелістів Одеси, Миколаєва, Херсону, Чороморська, Дніпра, Харкова та інших міст України.

На відкриття в галерею запрошені декілька учасників проекту.

Виставка є частиною масштабного проекту - бієнале "Море акварелі", всеукраїнської та міжнародної виставки майстрів акварелі . Ініціювала проект Одеська обласна організація НСХУ, яку підтримав НСХУ. Серед членів оргкомітету: Володимир Чепелик, Ігор Волощук, Олександр Цибульський - Київ, Анатолій Горбенко, Сергій Савченко, Анатолій Кравченко (куратор проекту) - Одеса.

Крім українських художників у виставці взяли участь художники з Німеччини, Молдови та Китаю, що в перспективі дає шанс перетворити її в представницьку міжнародну. Досягнення в цьому виді живопису на українських просторах представили понад сімдесят майстрів з вісімнадцяти міст нашої країни.

В п'ятницю, 3 березня, о 16.15 запрошуємо вас на відкриття всеукраїнської виставки "Море акварелі". На відвідувачів чекають прекрасні роботи, відібрані компетентним журі, від акварелістів Одеси, Миколаєва, Херсону, Чороморська, Дніпра, Харкова та інших міст України.

Галерея "Єлисаветград",
Кропивницький,
вул. Пашутінська, 36


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool