У Кропивницькому відбудеться наймасштабніший ІТ-конкурс

Січень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 584 | Коментарі: 0

25-27 січня 2019 року Льотна академія НАУ вчетверте стане локацією проведення найбільшого Міжнародного ігробудівного заходу Global Game Jam. 

Організатори запрошують відвідати локацію наймасштабнішого ІТ-конкурсу серед розробників комп’ютерних ігор!Місце проведення: І корпус Льотної академії НАУ, ауд. 317 (корпус за пам’ятником космонавту) Початок: 25 січня 2019 оку о 15.00

27 січня 2019 року (неділя) о 14.00 розпочнеться найцікавіша частина заходу – презентація створених ігор у вільному форматі з можливістю поспілкуватися з розробниками, презентація ігор на великому екрані та нагородження найкращих.

У п'ятницю, 25 січня, приблизно 44000 осіб в семи сотнях міст ста країн світу дізнаються тему поточного джему і наступні вихідні займаються розробкою гри, яка б цю тему відображала. Головне в джемі - це знайомства, соціальна взаємодія професіоналів і любителів ігробуду, залучення людей, які тільки придивляються до світу розробки ігор. Тому ніяких обмежень по досвіду учасників, спеціалізації, використовуваної технології немає - досить прийти на локацію, дізнатися тему, зібрати однодумців, створити гру і представити її в неділю, 27 січня. В Україні в 2019 році кількість локацій знову розширилася. До Кропивницького, Одеси, Харкова, Києва та Рівного приєднався Львів!

Хоча головна мета джему не змагальна, ми для Global Game Jam Ukraine залучаємо партнерів - ігробудівні конференції, які надають найбільш перспективним іграм місце на Шоукейс, вартість яких склалає від 100 до 1000$. Так, наші призери побували на White Nights Prague, Casual Connect London, Nordic Game, Quo Vadis, Games Gathering, Unite Europe та інших конференціях. Якщо команда вирішує розвивати свій джем проект, конференції дають їй корисний досвід, знайомства і зв'язки
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool