У Кропивницькому відбудеться фестиваль «Єдина родина в центрі України»

Жовтень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

26 жовтня 2017 року у Кропивницькому в рамках реалізації проекту «Formation+» відбудеться фестиваль «Єдина родина в центрі України». Захід проходитиме в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Організатори фестивалю: управління освіти, науки, молоді та спорту, управління комунікацій з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська організація «Центр розвитку національних культур «Єдина родина», Громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», за підтримки Інституту міжнародної співпраці Асоціації народних університетів Німеччини DVV International, Міністерства закордонних справ Німеччини, інформаційно-дослідного центру «Інтеграція та розвиток», Всеукраїнської організації «Інша освіта».

Фестиваль об’єднує діяльність людей різного віку, національностей, учнівську молодь, лідерів і керівників євроклубів та обласного парламенту дітей, лідерів студентського самоврядування, активних національних об’єднань м. Кропивницького та Кіровоградської області. Різноманітні цікаві, яскраві та змістовні заходи фестивалю організовані завдяки активній діяльності та креативності дорослих людей – представників національних діаспор, молоді та керівників молодіжних організацій.

У рамках фестивалю будуть працювати творчі майстерні, інформаційні та ігрові станції. Кожен учасник зможе взяти участь в обговоренні документального фільму Docudays UA, цікавих іграх, майстер-класах, долучитись до краєзнавчої діяльності та навіть зробити гарну зачіску. Також планується робота інтерактивного інтерв’ю на тему: «Україна – країна міжкультурного діалогу: Листівка другу», де кожен бажаючий може залишити власні думки та побажання.

Запрошуємо активних мешканців міста Кропивницького та районів Кіровоградської області, які прагнуть діалогу і толерантного спілкування взяти участь у фестивалі «Єдина родина в центрі України».

Чекаємо на вас 26 жовтня 2017 року з 10.00 до 13.30 у Кіровоградському обласному ЦДЮТ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool