У Кропивницькому тиждень знань дійшов до фіналу

Квітень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1670 | Коментарі: 0

З 15 по 19 квітня на Кіровоградщині проходив Тиждень безпеки, під час якого рятувальники проводили для підростаючого покоління пізнавальні акції, квести, екскурсії та семінари з актуальних проблем безпеки життєдіяльності. 

Сьогодні, 19 квітня, фінальний день Тижня знань БЖД у Кропивницькому пройшов у ЗОШ №17 та 23.

Під час заходів вогнеборці розповідали про роботу пожежно-рятувальної служби та про завдання, які щодня доводиться виконувати бійцям чергових караулів. Крім цього, дітям та молоді демонстрували бойовий одяг, розповіли, як його одягати та яку важливу роль він відіграє для захисту життя пожежних. Багато хлопців і дівчат виявляли бажання приміряти його на себе. Рятувальники роз’яснювали учням, наскільки важливо знати й постійно дотримуватись правил безпеки, які необережні вчинки найчастіше призводять до біди.

Викладачі навчально-методичного центру БЖД Кіровоградської області розповідали, як потрібно поводитись у різних екстремальних ситуаціях, зокрема під час пожежі в адміністративній будівлі, у квартирі, під’їзді чи житловому будинку, кому і за якими номерами телефону повідомляти про надзвичайну подію та ще багато іншого. Про боєприпаси минулих часів, які ще досить часто знаходять люди на території нашої області, та заходи безпеки у поводженні з ними розповідали фахівці групи піротехнічних робіт Управління з надзвичайних ситуацій.

У Кропивницькому тиждень знань дійшов до фіналу

Підсумовуючи Тиждень знань з безпеки життєдіяльності, який проходив у всіх дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах Кіровоградської області, слід зазначити, що він відбувся вдало, діти отримали нові знання, враження та, можливо, хтось із них вибрав майбутню професію – рятувати людей.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool