У Кропивницькому театрали готують чергову прем’єру 140-го ювілейного сезону

Березень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького презентує прем’єру комедії «Ханума».

«Перший показ прем’єри відбудеться вже 7 березня. А 8 і 25 березня її побачать знову.» - повідомили в адміністрації театру.

Події яскравої комедії відбуваються у старому Тифлісі де, відома на все місто сваха Ханума намагається видати свою багату, хоч і не дуже привабливу, наречену заміж за князя. Та не все так просто! У місті є і інша, нічим не гірша сваха – Кабато, яка раз по раз створює неабиякі проблеми Ханумі і нав’язує князю свою наречену. Тож, завзяте протистояння двох свах охоплює чи не все місто.
Вир любовних почуттів, колоритні грузинські танці та співи, яскраві костюми та декорації… Вся атмосфера – справжнє відтворення грузинської культури та запальних характерів!

«На перші прем’єрні покази вже майже не залишилось квитків, тож на майбутнє плануємо продовжити показ вистави. Саме «Хануму» глядачі чекали більше року і ми із задоволенням будемо презентувати нашу прем’єру наступними місяцями» - зазначив директор-художній керівник театру Вячеслав Вандрашек.

Для довідки: квитки можна придбати в касі театру та на контрамарка

Режисер-постановник – Сергій Павлюк Заслужений діяч мистецтв України

Художник-постановник – Юрій Ларіонов
Художник з костюмів – Христина Корабельникова
Балетмейстер – Юрій Бусс
Асистент режисера та хормейстер – Євген Скрипник
Помічник режисера – Тетяна Попова 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool