У Кропивницькому створили віртуальну бібліотеку

Квітень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1870 | Коментарі: 0

Віртуальна бібліотека - це бібліотека нового формату, більш зручного та звичного для молоді, підлітків, дітей. Мобільний Інтернет та нові технології дають багато можливостей та розвивають любов до читання

У бібліотеці-філії № 8 на абонементі ми створили літературний стенд «Качай і читай». На стенді знаходиться віртуальна бібліотека – полиці з книгами, на яких розміщені QR-коди.

Зчитавши код за допомогою спеціальної програми, користувач отримує можливість абсолютно безкоштовно завантажити у свій смартфон чи планшет обрану книгу. Адже читання книг на мобільних пристроях стає все більш популярним. Тому ми вирішили запропонувати нашим користувачам такий інноваційний формат бібліотечного сервісу. Список книг також розміщений на стенді трохи нижче, щоб легше орієнтуватися.

Поява в нашій бібліотеці такого незвичайного арт-об᾽єкта одразу ж привернула увагу користувачів та гостей бібліотеки. Вони можуть скачати книгу, цим самим поповнити свою бібліотеку в смартфоні гарною книгою.
Сподіваємось, що тепер для наших користувачів доступ до їх улюблених книг стане більш простим та цікавим на сьогоднішній день. У віртуальній бібліотеці можна знайти книги на будь який смак – класичну літературу, сучасну, пригодницьку та дитячу.

Отже, ми поклали початок до нового та інноваційного у нашій роботі. Сподіваємось, що тепер кращі книги нашої віртуальної бібліотеки будуть завантажені та прочитані на мобільних гаджетах наших користувачів.

Читайте також: Соціальний плакат Глєба Цуканова вже набрав 151 голос, голосування продовжується


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool