У Кропивницькому складові тарифів на утримання житлових будинків не забезпечують рентабельність ЖЕО

Березень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

У міській раді із журналістами під час прес-конференції спілкувалася начальник ЖЕО №4 Людмила Запорожець.

За інформацією Людмили Запорожець, 110 працівників ЖЕО №4, з яких 52 двірники, 36 спеціалістів, що здійснюють поточний ремонт на житловому фонді і 22 працівники адміністративно – управлінського персоналу, обслуговують на своїй території 133 житлових будинки, у тому числі 12 гуртожитків.

- За період дії встановлених для мешканців житлових будинків тарифів відбулося значне зростання фактичної собівартості послуг за рахунок низки об’єктивних факторів, незалежних від підприємства, - наголосила Людмила Запорожець.

Робітникам поточного ремонту та двірникам проводиться доплата до мінімальної заробітної плати 3200 грн. відповідно до Галузевої Угоди та Закону про Держаний бюджет на 2017рік .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool