У Кропивницькому школярів навчають правилам безпеки

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 648 | Коментарі: 0

У навчальних закладах області триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності, у рамках якого педагоги спільно з рятувальниками навчають дітей та підлітків заходам безпеки, а також проводять акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Співробітники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини звертають увагу дітей як на правила безпеки у повсякденному житті, так і навчають алгоритму дій у різних надзвичайних ситуаціях.

18 квітня працівники Управління ДСНС в області завітали до учнів загальноосвітньої школи №25 та школи-інтернату «Сокіл» м. Кропивницький, де провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Під час акції рятувальники продемонстрували можливості пожежно-рятувальної техніки, залюбки поспілкувались з учнями на теми безпеки, розповіли про тонкощі рятувальної справи. Як правило, із захопленням школярі розглядають пожежний автомобіль та його оснащення і можливості. Не менш емоційно діти реагують і на розгортання рукавної лінії та подачу води, особливо якщо випадає можливість самим спробувати втримати пожежний ствол. Під час розважальної частини програми можливо не тільки на швидкість приміряти бойовий одяг та спеціальний захисний костюм рятувальника, влучити у ціль пожежним рукавом, а й навчитися правильно користуватися протигазом.

Під час спілкування з дітьми рятувальники звернули увагу на правила безпечної поведінки під час канікул, які починаються незабаром, та у повсякденному житті. Школярі добре засвоїли матеріал та жваво відповідали на запитання про безпеку життєдіяльності.

Впевнено можемо сказати, що у цих навчальних закладах до питань безпеки дітей підійшли з усією відповідальністю. Проте на цьому заходи не завершуються та будуть проводитися і в інших навчальних закладах області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool