У Кропивницькому сесія міськради виявилася короткотривалою

Грудень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 грудня, у Кропивницькому відбулося друге засідання сьомої сесії міської ради, на якому мали бути прийняті низка галузевих програм соціально – економічного розвитку обласного центру.

На жаль, конструктивної і продуктивної роботи цього дня не вийшло. У міської ради не вистачило голосів, щоб від розгляду звітів голів постійних депутатських комісій, на яких зупинилося попереднє засідання, перейти до програмних питань, хоча такі пропозиції, зокрема депутатом Олегом Краснокутським, озвучувалися.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Шановний Андрію Павловичу, колеги, ми довгий час працюємо безрезультатно, “товчемо в ступі воду” і люди добре бачать – триває он-лайн трансляція сесії, як ми тут намагаємося поділити портфелі. Через відсутність багатьох наших колег, хворих та у відрядженні, зрозуміло, що жодне рішення щодо голів постійних депутатських комісій сьогодні не пройде. Пропоную все ж перейти до розгляду питань, які стосуються інтересів всієї територіальної громади, - запропонував Олег Краснокутський.

Депутати довгий час вибудовували порядок денний, заслухали звіт голови однієї постійної депутатської комісії Михайла Демченка, дискутували щодо форми рішення за результатами звіту та пішли на перерву, після якої у сесійній залі не стало кворуму.

Заяву про вихід з постійної комісії комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності, яку очолює Михайло Демченко, під час сесійного засідання озвучила і передала міському голові депутат від опозиційного блоку Анна Ніжнікова.

Про дату і час наступного, третього засідання сьомої сесії міської ради буде оголошено додатково.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool