У Кропивницькому сесія міської ради відбудеться на початку листопада

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 17 жовтня.

До порядку денного п’ятої сесії внесено низку важливих для громади питань, - відзначив Андрій Табалов. – Передусім це внесення змін до галузевих програм соціально – економічного розвитку міста та питання регулювання земельних відносин.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Секретар міської ради проінформував також учасників наради про міжсесійну діяльність депутатів міської ради. Зокрема він повідомив, що минулого тижня відбувся депутатський день з виїздом на полігон утилізації твердих побутових відходів.

На думку Андрія Табалова, за результатами ознайомлення з діяльністю КАТП – 1128, ситуація на Завадівському сміттєзвалищі покращилася і у підприємства є цікаві пропозиції і напрацювання на перспективу. Але діяльність з вивозу і утилізації сміття в Кропивницькому потребує щоденного контролю, як з боку міської влади, так і громадськості та засобів масової інформації.

Андрій Табалов попередив також керівників виконавчих органів про необхідність вчасної підготовки інформації на депутатські запити і звернув їхню увагу, що він тримає цей процес на особистому контролі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool