У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів черговий особистий прийом

Жовтень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

З проханням посприяти у вирішенні проблемних питань до голови облдержадміністрації звернулися жителі обласного центру, міста Олександрії, смт Новгородки, а також Маловисківського і Долинського районів. 

Звернення заявників – різнопланові, стосувалися переважно надання допомоги учасникам антитерористичної операції.

Зокрема житель Новгородки, учасник АТО, попросив голову облдержадміністрації допомогти йому із працевлаштуванням. Чоловік отримав поранення під час служби, пройшов курс лікування і реабілітації, має вищу освіту. Сергій Кузьменко пообіцяв посприяти у вирішенні питання.

Заявниця з Олександрії звернулися з проханням про надання матеріальної допомоги на лікування її синові - учаснику антитерористичної операції. З подібним проханням записалася на прийом і мати іншого атовця з Моловисківського району. Вона просила допомогти із придбанням дороговартісного медичного препарату, необхідного її сину, який лікується в обласному госпіталі для ветеранів війни. Питання заявниці вирішилося ще до прийому – необхідні ліки вже надійшли до медичного закладу.

Звернення жителя Долинського району стосувалося виділення земельної ділянки для сина-учасника АТО, який проживає в іншій області. Заявник має бажання, щоб син отримав землю саме в Долинському районі, проте питання не вирішується через відсутність дозволу сільської ради. Голова облдержадміністрації зазначив, що після одержання відповідного погодження від органу місцевого самоврядування, Головне управління Держгеокастру в області оформить усі необхідні документи.

Пенсіонер із Кропивницького, колишній військовослужбовець, попросив Сергія Кузьменка посприяти у вирішенні проблеми перерахунку пенсії. Чоловік вважає, що через неправильно встановлений тарифний розряд, він отримує занижену пенсію. Сергій Кузьменко пообіцяв у межах своїх повноважень посприяти у перегляді відповідних документів. Якщо результат заявника не задовольнить, порадив звернутися до суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool