У Кропивницькому Сергій Коваленко провів особистий прийом громадян

Серпень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

Переважна більшість заявників, які сьогодні звернулись до першого заступника голови облдержадміністрації - мешканці Кропивницького. 

Зокрема, один з них нарікав на недостатні дії працівників поліції у плані боротьби з вуличною торгівлею на зупинці громадського транспорту біля центрального ринку. Рейди, що проводились правоохоронцями дали тимчасовий ефект. За його словами, на цих тротуарах знову процвітає стихійна торгівля, що заважає вільному пересуванню пішоходів.

Сергій Коваленко запевнив, що облдержадміністрація звернеться до керівництва міста та Національної поліції щодо налагодження систематичної роботи у напрямку боротьби зі стихійною торгівлею.

Зі своєю проблемою звернувся пенсіонер з Кропивницького. Він самотужки не може вирішити питання з приведення до відповідних будівельних норм димоходу, над яким за вимогою фахівців "Кіровоградгазу" йому довелось демонтувати захисний дашок. Тож, за непогоди, дощова вода ллється в домівку пенсіонера. Сергій Коваленко запевнив дідуся, що питання буде врегульовано.

Декілька звернень стосувалось діяльності голів двох окремих ОСББ. В першому випадку, заявник поскаржився на фальшування протоколу за результатами зібрання співвласників для прийняття тарифів на житлово-комунальні послуги. В другому випадку, жителі будинку невдоволені діями керівника ОСББ, який без погодження з ними взяв "теплий кредит". Тепер вони побоюються, що погашення кредиту буде здійснюватись за рахунок підняття тарифів на утримання будинку. В обох випадках, за дорученням першого заступника голови, буде ініційовано перевірку відповідної документації правоохоронними органами. Що стосується виплати "теплого кредиту" Сергій Коваленко пояснив, що боятися "теплих кредитів" не потрібно, адже погашення більшої їх частини може здійснюватися за рахунок державного та місцевих бюджетів.

До Сергія Коваленка також звернувся Піщанобрідський сільський голова з приводу створення об’єднаної територіальної громади з декількома сусідніми селами. Перший заступник голови ОДА, а також начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури облдержадміністрації Вікторія Кулікова, присутня на прийомі, підтримали ініціативу сільського голови та висловили готовність здійснювати методичний супровід цього процесу. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool