У Кропивницькому Сергій Коваленко провів он-лайн нараду

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко провів он-лайн нараду з керівниками райдержадміністрацій та міськвиконкомів з питання забезпечення виконання показників соціально-економічного розвитку територій, зокрема, збільшення обсягу капітальних інвестицій.

На початку наради Сергій Коваленко зазначив, що протягом першого півріччя 2018 року в області освоєно 2,3 млрд. грн. капітальних інвестицій. Індекс капітальних інвестицій на Кіровоградщині склав 86,7%.

Перший заступник голови облдержадміністрації зауважив, що допустили зменшення обсягу капітальних інвестицій більшість територій області, найнижчі показники мають місто Кропивницький, Петрівський, Олександрійський, Знам'янський, Новомиргородський, Долинський, Новоархангельський райони.

Керівники райдержадміністрацій та міськвиконкомів, де допущено зменшення обсягу капітальних інвестицій, під час наради обґрунтували причини зниження зазначених показників та доповіли про заходи, які вживаються для їх зростання. Більшість керівників зазначили, що ситуація буде покращена в другому півріччі, оскільки сільськогосподарські підприємства після реалізації урожаю оновлять матеріально-технічну базу. До того ж, у районах заплановано побудувати та ввести в експлуатацію сонячні електростанції, нові сільські лікарські амбулаторії та інші об'єкти, що позитивно вплине на статистичну звітність.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool