У Кропивницькому сапери отримали нагороди за виконання завдань у районі проведення ООС

Серпень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Тривають роботи з гуманітарного розмінування територій проведення операції Об’єднаних сил.

Зокрема, у рамках реалізації спільного проєкту ДСНС України та DRC/DDR «Підготовка та залучення до виконання робіт з гуманітарного розмінування піротехнічних підрозділів ДСНС України» фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області разом з колегами з інших областей виконували роботи з очищення Луганської області.

За старанність, розумну ініціативу та сумлінне виконання службових обов’язків у районі проведення ООС сапери Кіровоградщини були нагороджені відомчими нагородами Командувача ООС та керівництва ГУ ДСНС у Луганській області.

 сапери отримали нагороди за виконання завдань у районі проведення ООС

 сапери отримали нагороди за виконання завдань у районі проведення ООС

Так, відзнаками Командувача об’єднаних сил «Козацький хрест» ІІІ-го ступеня нагороджено начальника піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області старшого лейтенанта служби цивільного захисту Іванова Олександра; старшого сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області старшого сержанта служби цивільного захисту Козака Богдана; сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області прапорщика служби цивільного захисту Захарченка Михайла; водія-сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області прапорщика служби цивільного захисту Короля Сергія; водія-сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області старшого сержанта служби цивільного захисту Дзюру Віктора.

Правами начальника ГУ ДСНС у Луганській області нагрудним знаком «За заслуги» нагороджено водія-сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області старшого сержанта служби цивільного захисту Дзюру Віктора.

Грамотою ГУ ДСНС у Луганській області нагороджено водія-сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області прапорщика служби цивільного захисту Короля Сергія.

Грамотою проєкту з гуманітарного розмінування DRC/DDR нагороджено сапера піротехнічного відділення ГПР АРЗ СП ГУ ДСНС в області прапорщика служби цивільного захисту Захарченка Михайла.

Прес-службаГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool