У Кропивницькому рятувальники відзначили прийдешній День Незалежності України

Серпень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1456 | Коментарі: 0

20 серпня напередодні визначного для кожного українця свята – Дня Незалежності України в Головному управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочисті збори.

Під час урочистостей перший заступник начальника Головного управління полковник служби цивільного захисту Олексій Родвонов привітав рятувальників з прийдешнім Днем Незалежності й подякував за вірність обов’язку та самовідданість під час виконання завдань за призначенням не лише на території нашої області та країни, але й в інших країнах, зокрема – у Грецькій Республіці. Від імені керівництва Головного управління Олексій Родіонов висловив вдячність також ветеранам і пенсіонерам служби цивільного захисту за закладений ними фундамент сучасної Служби порятунку.

Та зазначив, що великі надії покладаються на молоду зміну рятувальників, які здобувають фахову освіту та прийдуть на зміну старшому поколінню.
Крім того, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативність та самовідданість, виявлені під час виконання поставлених завдань, та з нагоди відзначення Дня Незалежності України особовому складу Головного управління та підпорядкованих підрозділів було вручено відзнаки, грамоти і чергові спеціальні звання.

 рятувальники відзначили прийдешній День Незалежності України

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool