У Кропивницькому рятувальники пройшли заняття в теплодимокамері

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

Під час гасіння пожеж рятувальникам доводиться працювати в надскладних умовах. 

Вплив високої температури, сильне задимлення, токсичне середовище, обмежений простір квартири, підвалу, кімнати – все це доводиться долати за лічені хвилини, оскільки часто на кону людське життя.

Щоб виробити у бійців Служби порятунку необхідні професійні навички для роботи в умовах впливу перелічених факторів, систематично проводяться тренування в обставинах, максимально наближених до реальних надзвичайних подій.

9 жовтня на базі навчального пункту Управління ДСНС України у Кіровоградській області випробування пройшли бійці газодимозахисної служби 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький, аварійно-рятувального загону спецпризначення, Бобринецького та Компаніївського районних підрозділів. Для цього у теплодимокамері імітуються умови та впливові фактори пожежі, створюються характерні складнощі та перешкоди, вводяться елементи несподіванки. В такому середовищі рятувальники в апаратах захисту органів дихання та бойовому одязі і спорядженні вдосконалюють свою професійну майстерність.

Такі заняття в системі підготовки рятувальників займають досить важливе місце, адже від оперативності бойових розрахунків, від злагодженості їх дій, уміння кожного бійця орієнтуватися у складній ситуації та виконувати свої безпосередні функції залежить здійснення основної задачі Служби порятунку – рятувати людське життя, зберегти майно громадян.

У Кропивницькому, рятувальники, теплодимокамера, кропивницький новини, кировоградские новости

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool