У Кропивницькому рятувальники привітали багатодітну родину (ФОТО)

Грудень 16, 2021 | Новини | Переглядів: 1397 | Коментарі: 0

Не чекаючи Дня Святого Миколая, співробітники ГУ ДСНС у Кіровоградській області на чолі з начальником Головного управління Віталієм Миронюком вирішили влаштувати сюрприз для родини нашої співробітниці Ірини Плохової, яка разом з чоловіком Нілом виховує 15 дітей!

Подружжя Плохових взяло під опіку 12 дітей, маючи власних трьох, і створило для них щирий, теплий, затишний дім, а також великий простір для всебічного розвитку. Глава сім’ї справедливо вважає, що спортивні заняття – неодмінна умова гармонійного зростання дитини, тому ця дружна спортивна родина докладає зусиль, щоб дати можливість синам та донечкам направляти невичерпну енергію у спорт. Зараз родина займається створенням мініспортзалу і рятувальники приготували відповідний подарунок.

Сьогодні, 16 грудня, Віталій Миронюк та працівники Головного управління приїхали до родини Плохових, щоб привітати дітей з першим зимовим святом, а також допомогти із оснащенням спортзалу. Рятувальники пригостили всіх смаколиками та подарували сертифікат на придбання олімпійського грифа штанги, який відповідає вимогам безпеки щодо дитячого спортивного інвентарю. Крім того, діти мали можливість дослідити пожежний автомобіль, поспілкуватись із вогнеборцями та уявити себе рятувальниками, що мчать долати надзвичайні події.

рятувальники привітали багатодітну родину

рятувальники привітали багатодітну родину

рятувальники привітали багатодітну родину

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool