У Кропивницькому рятувальники переконували жителів області не виходити на тонкий лід

Лютий 04, 2018 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

В ефірі обласного телебачення у рубриці «Гостьовий майданчик» програми «Ранкова кава» побували рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області. 

Старший помічник начальника чергової зміни оперативно координаційного центру Управління Богдан Поставнюк та пожежний-рятувальник 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Кропивницького Євген Малихін розповіли глядачам ранкової програми про випадок порятунку двох рибалок, які провалились під кригу на річці Сугоклея на території міського саду.

На жаль, випадки, коли рятувальникам доводиться надавати допомогу любителям підлідного лову, непоодинокі. Ніщо не може переконати рибалок не ризикувати власним життям і здоров’ям заради свого захоплення. Тож, продовжуючи тему безпеки на льоду, фахівці Служби порятунку Кіровоградщини нагадали громадянам основні правила, яких потрібно суворо дотримуватись, щоб замість щедрого вилову і смачної юшки не отримати переохолодження чи запалення легень або й зовсім не вибратись із крижаних обіймів зимової водойми.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool