У Кропивницькому рятувальникам вручили відомчі нагороди (ФОТО)

Квітень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1751 | Коментарі: 0

15 квітня перший заступник Голови ДСНС України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький вручив десятьом рятувальникам Кіровоградщини відомчі нагороди за мужність і відвагу, зразкове виконання службових обов’язків та високий професіоналізм, виявлені під час гасіння пожежі, яка виникла 27 березня на автомобільній стоянці у м. Кропивницький.

Нагадаємо, що того дня о 20:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу з вибухом на автомобільній стоянці по вул. Київська м. Кропивницький. Особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів було ліквідовано складну пожежу та врятовано від знищення вогнем поруч розташовану автогазозаправну станцію, близько 20 одиниць автомобільного транспорту, 5 поруч розташованих приватних житлових будинків та трансформаторну підстанцію.

Вручаючи нагороди – нагрудні знаки «За відвагу в надзвичайній ситуації», «Знак пошани», «За безпеку народу», «За відвагу в службі» – перший заступник Голови Держслужби генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький подякував особовому складу Служби порятунку Кіровоградщини за професійні дії, особисту відвагу та побажав і надалі тримати такий високий рівень підготовки.

Прес-служба У ДСНС в області

читайте також: У Кропивницькому закінчується другий етап фестивалю соціального плакату (ФОТО)

рятувальникам вручили відомчі нагороди

рятувальникам вручили відомчі нагороди

рятувальникам вручили відомчі нагороди
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool