У Кропивницькому розповіли про забезпечення безпеки під час позачергових виборів

Липень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

18 липня в актовій залі Головного управління Національної поліції відбувся брифінг начальника ГУ НП України у Кіровоградській області полковника поліції Романа Козьякова та начальника У ДСНС України у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка на тему: «Забезпечення безпеки під час позачергових виборів до Верховної Ради України».

На брифінг були запрошені представники обласних та міських засобів масової інформації.

Щодо питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки громадян на виборчих дільницях Віталій Миронюк зокрема зазначив, що наразі усі підрозділи У ДСНС в області переведені на посилений варіант несення служби. У день проведення виборів на цілодобовому чергуванні перебуватимуть 401 чоловік та 106 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Крім того, чергуватимуть 2 піротехнічні відділення у м. Кропивницькому та смт Голованівську. Також будуть виставлені кущові пости радіаційно-хімічної розвідки у Кропивницькому, Голованівську та Олександрії. У Голованівську додатково буде забезпечено чергування кінологічного розрахунку.

На усіх виборчих дільницях області загалом будуть чергувати у складі пожежних постів 1028 співробітників У ДСНС в області.
Поряд з цим Управлінням ДСНС в області було здійснено ряд превентивних заходів з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки виборчих дільниць. А саме: проведено 748 позапланових перевірок додержання вимог пожежної та техногенної безпеки об’єктів, де розміщені виборчі дільниці, про результати яких було поінформовано власників (балансоутримувачів) та керівництво районних державних адміністрацій, міськвиконкомів і об’єднаних територіальних громад. Також були проведені інструктажі з питань пожежної та техногенної безпеки з обслуговуючим персоналом виборчих дільниць. А на найбільш проблемних об’єктах з точки зору пожежної та техногенної безпеки з метою запобігання зриву виборчого процесу вжито додаткових компенсуючих заходів режимного характеру (забезпечення таких об’єктів додатковою кількістю вогнегасників та чергування на них під час виборів найбільш підготовлених працівників Управління та підпорядкованих підрозділів У ДСНС в області).

Віталій Миронюк наголосив, що Управління ДСНС України у Кіровоградській області готове до виконання заходів із забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території області у період передвиборчої кампанії та у день проведення позачергових виборів народних депутатів України.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool