У Кропивницькому розповіли про стан розбудови мережі центрів надання адміністративних послуг

Березень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1046 | Коментарі: 0

Сьогодні під час апаратної наради начальника ОВА в.о. директора департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової адміністрації Світлана Соломаха повідомила про діяльності органів місцевого самоврядування у сфері надання адмінпослуг.

«На сьогодні в області діє 40 центрів надання адміністративних послуг, при цьому 9 громад Кіровоградщини із чисельністю населення менше 10 тисяч осіб, а це: Великосеверинівська, Ганнівська, Глодоська, Злинська, Катеринівська, Мар’янівська, Надлацька, Первозванівська, Попельнастівська громади, відповідно до вимог Закону України "Про адміністративні послуги" повинні створити ЦНАПи до кінця 2023 року», - повідомила Світлана Соломаха.

Посадовиця додала, що найбільше адміністративних послуг надається ЦНАПами Кетрисанівської сільської (492 послуги) і Кропивницької міської (456 послуг) громад, найменше – Перегонівської (48 послуг) та Гурівської (91 послуг) сільських громад.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool