У Кропивницькому розпочався конкурс дитячої листівки

Червень 22, 2022 | Новини | Переглядів: 1856 | Коментарі: 0

Міжнародний конкурс дитячої листівки «Дітям світу – сонце й мир!» розпочався у бібліотеках для дітей МЦБС міста Кропивницького. До І етапу долучаються юні кропивничани та діти, які тимчасово перебувають у місті.

У Кропивницькому розпочався конкурс дитячої листівки


Конкурс проводиться за ініціативи НБУ для дітей та підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
Мета Конкурсу – актуалізація проблеми захисту дітей, привернення уваги всього світу до війни в Україні, сприяння миру та підтримка творчих здібностей дітей.

Листівки дитячих мрій та побажань, за темою Конкурсу створюються будь-якою мистецькою технікою. з використанням будь-яких матеріалів: олівців, фарб, паперу, тканини.

Підсумковий тур відбудеться у місті Києві напередодні Всесвітнього дня дитини. Почесне журі у складі художників-ілюстраторів та мистецтвознавців визначить переможців та відбере 100 кращих дитячих робіт для підготовки Альманаху.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool