У Кропивницькому проводять спільні рейди (ФОТО)

Січень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

28 січня фахівці Управління ДСНС в області спільно зі співробітниками патрульної поліції та волонтерами Червоного Хреста провели профілактичне відпрацювання на території мікрорайону «5/5» в обласному центрі

Кропивничанам нагадали про необхідність регулярної перевірки стану димоходів, витяжок вентиляційних систем, а також про ознаки отруєння чадним газом та порядок дій у випадку виникнення пожежі у квартирі чи будинку.

Організатори рейду настійно рекомендували дбати про безпеку дітей, навчати їх правилам безпеки та не залишати без нагляду. Крім того, рятувальники звернули увагу громадян на найбільш поширені причини виникнення пожеж і попросили пересвідчитись, чи у їх квартирах немає подібних джерел, які можуть призвести до лиха, та негайно їх усунути. Під час спілкування з мешканцями рятувальники також вручили їм листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

Шановні громадяни! Управління ДСНС в області та нагадує, що усе обладнання, яке застосовується для опалення осель, повинно бути справним та використовуватись за призначення із суворим дотриманням правил експлуатації.

Кропивницький. спільні рейди

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool