У Кропивницькому провели роз’яснювальну роботу

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

Запорука безпечної життєдіяльності усього суспільства – особиста відповідальність кожного громадянина – цю думку постійно намагаються донести до жителів Кіровоградської області рятувальники.

13 грудня працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області спілкувались із кропивничанами різного віку, які мешкають у мікрорайоні 5/5, що у м. Кропивницькому, про те, що ніхто інший, крім самої людини, не може уберегти власне життя, здоров’я та майно від пожеж та інших надзвичайних подій.

За статистикою, головні причини нещасть, які стаються з громадянами у побуті, – нехтування правилами безпеки життєдіяльності та недостатня виховна робота з дітьми. Залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, перевантаження електромережі, використання пошкоджених, саморобних електроприладів, недотримання правил експлуатації систем опалювання приміщень, куріння в ліжку та дитячі пустощі з вогнем, – усі ці чинники завжди призводять до загорянь і часто – з сумними наслідками.

Крім пожеж, нещастя може статись через недотримання правил поведінки взимку на водних об’єктах, незнання алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому рятувальники нагадали громадянам і про ці загрози. Для того, щоб важливі правила не забулись по завершенню розмови, назвичайники роздали листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool