Бібліотекарі відзначили День знань у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 02, 2024 | Новини | Переглядів: 112 | Коментарі: 0

Сьогодні День знань у головній книгозбирні області пройшов яскраво та незабутньо

Учні шкіл завітали до бібліотеки на свій перший урок «Я люблю свою країну!», де на них чекала захоплива інтелектуальна вікторина «Чи знаєте ви?». Діти з радістю відповідали на питання, демонструючи свої знання та креативне мислення.

Особливо захопливим моментом стало створення асоціативного куща: у центрі сонячного кола зі словом «Україна» діти записували на промінчиках слова-асоціації. Це не тільки допомогло глибше зрозуміти, що для них означає наша країна, але й об’єднало всіх у творчому процесі. А майстер-клас із виготовлення 3D-литівки «Я люблю Україну» додав яскравих барв у цей день.

Також, малеча вирушила у віртуальну подорож, де вони дізналися безліч цікавих фактів про історію нашої області, стародавні скіфські кургани, загадковий казан «Аріанта», походження герба області та легенди, пов’язані з озером Берестуватим у Чорному лісі, урочищем «Розлитий камінь» і «Каскадами». Кожна історія відкривала дітям новий світ, повний таємниць та цікавих відкриттів.

Продовжився день неймовірним виступом від Кіровоградської обласної філармонії. Було приємно бачити, як діти поринувши в атмосферу свята, із задоволенням переживали кожну мить програми, наповненою радістю та захопленням.

Бібліотекарі відзначили День знань у Кропивницькому (ФОТО)

Бібліотекарі відзначили День знань у Кропивницькому (ФОТО)

Бібліотекарі відзначили День знань у Кропивницькому (ФОТО)

Бібліотекарі відзначили День знань у Кропивницькому (ФОТО)


Щиро дякуємо Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) та благодійному фонду «Безпечне майбутнє» за постійну підтримку та можливість створювати такі незабутні свята для дітей. Ми переконані, що враження від цього Дня Знань залишаться з дітьми надовго!

Запрошуємо всіх до головної книгозбірні області! Адже школа – це місце для навчання за програмою, а бібліотека – це місце, де розвивають уяву, фантазію, допомагають вигадувати щось нове та занурюють у світ цікавих і розумних книжок


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool