У Кропивницькому проінвентаризують каштани

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 661 | Коментарі: 0

Доручення перевірити і проінвентаризувати усі каштани на території обласного центру сьогодні, 10 жовтня, під час апаратної наради надав міський голова Андрій Райкович.

КП «Кіровоград - Благоустрій» та екологи вже незабаром візьмуться за цю роботу. Мають визначити, які дерева хворі, чому захворіли, а потім дати рекомендації – чи можливо пролікувати насадження, чи вони підлягають заміні.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Ми увійшли в той період, коли дерева скидають листя, коли можна буде, за умови погоди, займатися правильною обрізкою, формувати крону і взагалі привести до ладу лісополоси вздовж доріг, - відзначив очільник міста.

 Але я хочу звернути увагу на наші хворі каштани. Моє доручення відповідальним за зелені зони виконавцям – звертайтесь до профільної обласної інспекції, подумайте, кого потрібно залучити з науковців – чи столичний «Ботанічний сад», чи наших «Веселих Боковеньок», чи з галузевих інститутів, але ми мусимо отримати експертну пораду, висновок, як діяти далі? Це ненормально, щоб в місті дерева стояли коричневими іржавіли вже із серпня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool