У Кропивницькому проходить семінар щодо практичної допомоги вразливим верствам населення

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Спеціалісти психологічної служби У ДСНС України у Кіровоградській області беруть участь у семінарі «Психосоціальна підтримка вразливих верств населення», який проводиться у м. Кропивницькому з 19 по 22 жовтня під егідою Товариства Червоного Хреста України.

Програма семінару розрахована на три дні й акцентована на обміні досвідом та навчанні дієвим практикам роботи з громадянами, які знаходяться у скрутному становищі з різних причин.

Зокрема детально були розглянуті основоположні принципи Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Організатори ознайомили учасників з цільовими групами громадян, які належать до вразливої верстви населення, та продемонстрували найкращі практики роботи з даним сегментом громадян. Також присутні вивчили новітні методи та форми роботи з отримувачами допомоги.

Учасники семінару обговорювали проблеми, що виникають під час надання допомоги українцям, які опинились у скрутній ситуації, та способи подолання цих проблем.

Крім того, у формі інтерактивної сесії були проведені практичні заняття груп підтримки для членів родин військовослужбовців «Аптечка для душі і тіла», для дітей та їхніх батьків «Використання асоціативно-метафоричних карт та елементів арт-терапії під час проведення занять для отримувачів допомоги», а також для дітей внутрішньопереміщених осіб, яким у своїй повсякденній діяльності постійно надають допомогу психологи обласного Управління ДСНС.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool