У Кропивницькому проект «Жінка нової ери» поєднав красу та благодійність

Березень 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

У Кропивницькому пройшов фінал соціально-благодійного проекту «Жінка нової ери».

Організаторами заходу є модельна агенція «RIMO», під керівництвом відомого українського дизайнера Олександра Працкова, та управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Грандіозне шоу приймав нічний клуб «Fusion». Олександр Працков підкреслив: «Мета цього свята краси та позитиву – відзначити жінок, які працюють у різних сферах діяльності та подарувати незабутній вечір на передодні міжнародного жіночого дня. У проекті взяли участь 36 тендітних і водночас вольових представниць різних професій. Кожна із конкурсанток вже є найкращою у своїй справі, тому усі без виключення учасниці отримали нагороду та почесне звання «Жінка нової ери».

Варто відзначити, що проект має благодійний характер, адже за його результатами надруковано календар зі світлинами усіх учасниць, а усі виручені від продажу кошти будуть направлені на допомогу людям, які дуже потребують фінансової підтримки. В результаті вечора було зібрано 4820 грн., з них 4520 грн. передадуть Катерині Овчаренко на лікування матусі та брата, 300 грн. направлять на допомогу воїнам АТО.
Атмосферу церемонії нагородження підкреслив святковий концерт, під час якого свій вокальний талант подарував соліст обласної філармонії Олексій Козачинський та заслужена артистка України Тетяна Піскарьова. До речі, за рішенням організаторів зіркова гостя також отримала почесний титул «Жінка нової ери». «Я дуже радію і дякую організаторами. Мені удвічі приємніше отримувати цю нагороду, адже завдяки цьому проекту, приїхала на свою Батьківщину,- підкреслила Тетяна Піскарьова.- На мою думку, «Жінка нової ери» - це не якась персона і особа, яка є вигаданою, це жінка, яка прокидається раніше всіх готує сніданок для своєї родини, цілує дітей, чоловіка і проводжає їх до школи і на роботу, а тоді вже сама знаходить час для себе і збирається на роботу і йде додавати світові любові, краси й щирості».

У Кропивницькому пройшов фінал соціально-благодійного проекту «Жінка нової ери».

У Кропивницькому пройшов фінал соціально-благодійного проекту «Жінка нової ери».

У Кропивницькому пройшов фінал соціально-благодійного проекту «Жінка нової ери».

У Кропивницькому пройшов фінал соціально-благодійного проекту «Жінка нової ери».

Співачка наголосила, що такі проекти є надзвичайно важливим: «Нашим жінкам треба давати натхнення, а для того, щоб надихнути жінку її просто треба підтримати дружнім словом, теплотою душі, їм треба збиратися частіше разом, щоб вони мали нагоду вдягнути найкращу сукню, нафарбувати вії і піти показати себе світові і радіти з того, що вона цей світ прикрашає своєю роботою».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool