У Кропивницькому привезли та встановлюють найвищий прапор в області (ФОТО)

Серпень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1946 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 серпня, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна проінспектувала хід робіт по влаштуванню флагштоку для найбільшого прапору України в області.

50-метровий флагшток монтується на меморіальному комплексі "Фортечні вали".

"Програма Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" на Кіровоградщині у розпалі. Цей прапор - один із об'єктів з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Вранці на Фортечні Вали привезли елементи 50-метрового флагштоку. Зараз його з'єднують. Разом із депутатом обласної ради Юрієм Дроздом приїхали проконтролювати процес. Будівельники налаштовані оптимістично. Вже до вечора вони обіцяють встановити флагшток, а наступного тижня облаштувати прилеглу територію", - зазначила Марія Чорна.

Урочисте відкриття та підняття найбільшого стягу в області планується 23 серпня - у День державного прапора України. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool