У Кропивницькому презентували діалогову платформу КМЄС

Жовтень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 696 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 жовтня, у Кропивницькому відбувся семінар, на якому презентували діалогову платформу КМЄС щодо взаємодії між громадянським суспільством і правоохоронними органами.

На відкриття заходу завітали Голова Консультативної місії Європейського Союзу Кястутіс Ланчінскас, керівник операційного департаменту КМЄС Удо Моллер, заступник Голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв та начальник Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області Роман Козьяков.

Загалом участь у семінарі взяли представники громадськості, окремих підрозділів ГУНП в області та патрульної поліції, а також уповноважений з прав людини в діяльності поліції та радники і експерти Консультативної місії Європейського Союзу.
Відкриваючи роботу заходу Голова КМЄС Кястутіс Ланчінскас наголосив, що важливим для побудови довірливих відносин є розуміння того, що поліцейські є частиною громади і її представниками, які виконують відповідальну роботу.

«Поліція змінюється разом із суспільством і для цього потрібен час. Перші впевнені кроки до змін вже зроблені та, сподіваємось, що і в подальшому спільні цілі сприятимуть зміцненню діалогу та взаємодії», - зазначив Кястутіс Ланчінскас.

Заступник Голови Нацполіції України Костянтин Бушуєв також зауважив, що не можна відокремлювати поліцію від суспільства, адже у формуванні безпечного середовища дуже багато залежить і від громади.

«Для поліцейських важливим є усвідомлення пріоритетів у діяльності, головним із яких є довіра населення. У свою чергу, громада має максимально об’єктивно і розумно підходити до проблем, що можуть виникати у регіоні, та допомагати поліції у їх вирішенні», - зауважив Костянтин Бушуєв.

Зі свого боку, начальник Головного управління поліції Кіровоградщини Роман Козьяков подякував присутнім за можливість отримати європейський досвід у такому форматі роботи та розповів про методи взаємодії між поліцією і громадою в області.

«Ми однозначно налаштовані на співпрацю та постійний і тісний діалог, тож продовжуємо знаходити дієві механізми взаємодії з громадськістю, побудовані за принципами «зворотного зв’язку».

Не припиняємо працювати у цьому напрямку і нині робимо важливі кроки на шляху свого вдосконалення», - зауважив Роман Козьяков.

У продовження заходу його учасники обговорили актуальні питання щодо взаємодії між громадянським суспільством, поліцією і місцевою владою, спрямовані на посилення комунікації, забезпечення публічної безпеки і порядку, подолання та попередження різних негативних явищ і протиправних проявів.

Підбиваючи підсумки семінару, присутні визначили напрямки поглиблення співпраці у процесі реформи цивільної безпеки та шляхи підвищення до неї довіри громадян.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool