У Кропивницькому поліцейські провели відпрацювання

Жовтень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 501 | Коментарі: 0

До проведення профілактичних заходів було залучено представників Кропивницького відділу, управління патрульної поліції, роти поліції оосбливого призначеня ГУНП в області, а також військовослужбовців Нацгвардії України.

Загалом, у вечірній час 5 та 6 жовтня, у рамках відпрацювання патрулювання міста здійснювали 26 піших нарядів та три автопатрулі. 

Особливу увагу було приділено місцям скупчення та відпочинку громадян, зокрема молоді, з метою забезпечення публічного порядку та безпеки.

У результаті вжитих заходів протягом двох днів поліцейські перевірили понад 60 розважальних закладів, відпрацювали 110 прилеглих до маршрутів патрулювання вулиць, понад 50 зупинок громадського транспорту та стоянок таксі, а також провели близько 60 профілактичних бесід.

Під час відпрацювання поліцейські виявили низку адміністративних правопорушень, за якими складено відповідні матеріали – зокрема, за порушення правил дорожнього руху, паління тютюнових виробів і розпиття алкогольних напоїв у заборонених місцях.

Також у ході профілактичних заходів трьох осіб було викрито у зберіганні наркотичних засобів. Інформацію за фактами кримінальних правопорушень внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 Кримінального кодексу України.

За матеріалами Кропивницького відділу
та управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool