У Кропивницькому поліцейські навчали молодь, як не потрапити на гачок торгівців людьми

Жовтень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Працівники поліції разом із представниками департаменту соціального захисту населення ОДА та обласної інформаційної служби з актуальних питань жіноцтва, у рамках заходів до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, провели зустріч із учнями вищого професійного училища № 9.

Під час спілкування з молоддю, насамперед, розглянули основні елементи поняття «торгівлі людьми»: дії зловмисників, мету та способи вчинення подібних кримінальних правопорушень.

Більш детально зупинилися на питаннях працевлаштування за кордоном, оскільки «надання послуги» работоргівці можуть використовувати як прикриття для втілення своїх злочинних намірів.

Упродовж зустрічі юнаки та дівчата також отримали поради, як подбати про власну безпеку у різноманітних ситуаціях, та інформацію, куди звертатися за допомогою у разі необхідності.

 

За матеріалами відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool