У Кропивницькому поки невідомо про дату продовження восьмої сесії міської ради

Лютий 28, 2017 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

27 лютого секретар міської раді Кропивницького Андрій Табалов провів погоджувальну нараду з керівниками депутатських фракцій, під час якої намагався об’єднати усі сторони навколо інтересів територіальної громади міста і віднайти порозуміння щодо призначення дати чергового засідання сесії.

В ході погоджувальної ради секретар міської ради запропонував депутатам затвердити за основу винесені на сесію 100 питань, а першими трьома поставити питання депутатських запитів, надання матеріальної допомоги та зниження ставок податку. Далі посадовець запропонував розглядати питання порядку денного, а скасування підвищення тарифів розглянути в рамах сесійного засідання перед земельними питаннями, оскільки

питання дискусійне, займе багато часу, виступити з цього приводу побажало чимало активістів, представники Громадської ради.

- Усі питання, які ви вимагаєте, вони будуть у порядку денному, - запевнив Андрій Табалов.

Проте така пропозиція не знайшла підтримки у всіх голів фракцій і погоджувальна рада завершилася без досягнення консесусу ні щодо дати чергового сесійного засідання, ні щодо порядку денного.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool