У Кропивницькому поки невідомо про дату продовження восьмої сесії міської ради

Лютий 28, 2017 | Новини | Переглядів: 869 | Коментарі: 0

27 лютого секретар міської раді Кропивницького Андрій Табалов провів погоджувальну нараду з керівниками депутатських фракцій, під час якої намагався об’єднати усі сторони навколо інтересів територіальної громади міста і віднайти порозуміння щодо призначення дати чергового засідання сесії.

В ході погоджувальної ради секретар міської ради запропонував депутатам затвердити за основу винесені на сесію 100 питань, а першими трьома поставити питання депутатських запитів, надання матеріальної допомоги та зниження ставок податку. Далі посадовець запропонував розглядати питання порядку денного, а скасування підвищення тарифів розглянути в рамах сесійного засідання перед земельними питаннями, оскільки

питання дискусійне, займе багато часу, виступити з цього приводу побажало чимало активістів, представники Громадської ради.

- Усі питання, які ви вимагаєте, вони будуть у порядку денному, - запевнив Андрій Табалов.

Проте така пропозиція не знайшла підтримки у всіх голів фракцій і погоджувальна рада завершилася без досягнення консесусу ні щодо дати чергового сесійного засідання, ні щодо порядку денного.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool