У Кропивницькому планують створити центр управління засобами цивільного захисту

Січень 28, 2022 | Новини | Переглядів: 1362 | Коментарі: 0

Відповідно до програми створення системи управління силами та засобами цивільного захисту в територіальних органах ДСНС до 2024 року, поетапно, в усіх регіонах країни будуть створені Центри обробки даних, розширено їхні функціональні можливості та введено в експлуатацію.

У Кропивницькому на базі незавершеної новобудови оперативно-координаційного центру планується створення сучасного Центру управління силами та засобами цивільного захисту області, що буде відповідати вимогам цифровізації підрозділів ДСНС України.

Введення нового Центру управління в дію дозволить автоматизувати процеси обробки повідомлень від громадян. Нові алгоритми роботи, оновлена апаратна складова та програмне забезпечення підвищать оперативні можливості рятувальників у ліквідації пожеж та наслідків надзвичайних подій.

28 січня в ГУ ДСНС у Кіровоградській області з робочим візитом прибули представники ДСНС України з метою вивчення питання стосовно завершення будівництва Центру управління.

Представники ДСНС України оглянули новобудову, ознайомились із проєктними матеріалами щодо технологічних можливостей даного об’єкта, кошторисною документацією. Також відвідали діючий оперативно-координаційний центр Головного управління та обговорили із керівництвом ГУ ДСНС в області питання розвитку і модернізації гарнізону в аспекті цифрової трансформації та цифровізації.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool