У Кропивницькому підприємствами реалізовано промислової продукції на суму 1079,2 млн.грн.

Березень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

У січні 2017р. підприємствами м.Кропивницького реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 1079,2 млн.грн, що становило 51,5% загального обсягу реалізованої продукції по області (підприємствами міст Світловодська – 512,2 млн.грн (24,4%), Олександрії – 101,4 млн.грн (4,8%) та Знам’янки – 8,3 млн.грн (0,4%)).

На реалізацію продукції підприємствами з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря припало 60,9% реалізованої продукції, переробну промисловість – 37,6%. В обсязі реалізації підприємств переробної промисловості найбільша питома вага припала на машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (44,7%) та виробництво харчових продуктів, напоїв (38,7%). На кожного мешканця міста в середньому припало 4516 грн
реалізованої промислової продукції, що в 2,1 раза більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 4 місце серед міст та районів області після м.Світловодська, Світловодського та Голованівського районів.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool