У Кропивницькому патрульні готували вареники

Жовтень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Справжній майстер-клас з виготовлення вареників організували сьогодні, 19 жовтня, патрульні Кропивницького для матерів обласного соціального центру матері і дитини. До заходу приєдналися представники однієї з кейтерингових компаній та ГО «Турбота».

За цікавою роботою час минав непомітно.

Спеціалісти розповіли господиням усі тонкощі приготування смаколиків: як приготувати повітряне, еластичне, м’якеньке тісто, яке не буде липнути ні до рук, ні до столу, а також розповіли про найсмачніші рецепти вареників з ягідною начинкою та картоплею.

«Ми не вперше приїжджаємо до цього Центру, не вперше спілкуємося з матерями, які волею долі опинились у складних життєвих обставинах та мали можливість отримати прихисток та розуміння саме тут. Ми знаємо про всі їх біди і турботи. Сьогодні ми хотіли зробити для них свято і, здається, нам це вдалося. Дівчата на початку соромилися і лише споглядали за процесом, а потім навіть вчили нас, як хліб пекти, як тісто на пиріжки робити», - коментує інспектор по зв’язкам з громадськістю Оксана Білоброва.

— Я вміла готувати вареники, проте ніколи не думала, що існує стільки різновидів рецептів, — поділилася враженнями Наталка, мама місячного Дениски. — Ось лише мої вареники з картоплею і з вишнями. Працювали як одна велика сім’я. Позитиву від заходу чимало.

В стінах обласного соціального центру матері та дитини Наталя нещодавно, а тому патрульні вирішили підтримати жінку – привезли для її малюка дитячу суміш та необхідні речі, які необхідні в догляді за малюком.

Охоронці порядку розповідають, що ідея проведення заходу свіжа і цікава, і дякують всім, хто відгукнувся і підтримав їх.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool