У Кропивницькому офіційно розпочався опалювальний сезон

Жовтень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1376 | Коментарі: 0

Таке рішення прийняв сьогодні, 13 жовтня, виконавчий комітет міської ради.

У зв’язку із різким пониженням температури до середньодобової 8 градусів Цельсія сезон опалення 2016/2017 розпочали на два дні раніше - 13 жовтня.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 Забезпечити житловий фонд і об’єкти соціально – культурної сфери теплом є наразі найголовнішим завданням для місцевих орагнів влади, - відзначив під час засідання міський голова Андрій Райкович. – Таке завдання чітко поставив сьогодні під час селекторної наради Прем’р-Міністр України Гройсман. Для цього оперативно вирішуються механізми реструктуризації боргів теплогенеруючих підприємств за газ, державної компенсації різниці в тарифах, підписуються угоди на постачання блакитного палива. Паливом наші обидва підприємства і “Теплоенергетик” і “Кіровоградтепло” забезпечені. У Кропивницькому опалення буде включене вчасно. Працівники ЖЕО будуть без вихідних працювати, але тепло дадуть у будинки.

Протягом п’яти днів тепло повинне надійти в домівки кропивничан та в усі об’єкти соціальної сфери. Опалення загальноосвітніх навчальних закладах розпочнеться з 28 жовтня, після завершення осіннього канікулярного періоду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool