У Кропивницькому обласна рада підтримала звернення шахтарів

Грудень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 2207 | Коментарі: 0

Обласна рада підтримала звернення Атомпрофспілки і клопотатиме перед Верховною Радою про зняття з розгляду законопроєкту №3663, який вносить зміни до закону «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування». 

Рішення депутати ухвалили на сесійному засіданні сьогодні, 23 грудня.

«Дякую депутатам за підтримку такого важливого для наших шахтарів рішення», - наголосив голова обласної ради Сергій Шульга, який подав питання на розгляд сесії.

«Об’єднання Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування призведе до скорочення виплат шахтарям-ветеранам і тим, хто отримав інвалідність внаслідок роботи». Це звернення має велике значення, адже наслідки закону торкнуться тисяч шахтарів», - прокоментував голова профспілки Інгульської шахти Михайло Мельник.

Нагадаємо, під час минулого сесійного засідання представники профспілкових організацій ДП «СхідГЗК» закликали депутатів ініціювати звернення до керівництва держави та Верховної Ради не приймати законопроєкт №3663.

Вони зазначали, що реалізація запропонованих нововведень ставить під загрозу своєчасне та у повному обсязі отримання страхових допомог від нещасних випадків на виробництві та з тимчасової втрати працездатності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool