У Кропивницькому обласна рада готова звернутися з пропозиціями до Верховної Ради України

Червень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 1244 | Коментарі: 0

Незважаючи на те, що Кіровоградщина має потужний потенціал для розвитку туризму, на сьогодні, на жаль, вона є однією з найменш популярних областей для відпусток українців.

Що потрібно зробити, аби виправити цю ситуацію обговорили в рамках круглого столу за участю представників влади, гідів і керівників туристичних агенцій, які займаються внутрішнім туризмом.

Присутні представники туристичної галузі, зокрема, піддали критиці окремі норми законопроекту про туризм, який має бути проголосований у парламенті.

«Чекаємо від вас конкретних пропозицій. Обласна рада готова їх розглянути і звернутися до Верховної Ради України для врахування у роботі над законопроектом», — сказав голова обласної ради Сергій Шульга


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool